Excite

Veel mensen willen vijfde Topper worden

De Toppers doe het zeer goed in Nederland. Froger, Joling, Van der Boom en Gordon krijgen talloze uitverkochte concerten en scoren hit na hit. Nu zijn ze op zoek naar een vijfde Topper en iedereen die interesse heeft kan zich aanmelden door een video te uploaden. Uit alle inzenders zal uiteindelijk iemand komen die geschikt is als vijfde Topper.

Er zijn al bijna honderd mensen die zich sinds afgelopen woensdag hebben aangemeld als nieuwe Topper. Er zijn veel nieuwe talenten die zich aanmelden, maar ook bekende Nederlanders willen graag de vijfde Topper worden. Enkele zangers die zich reeds hebben aangemeld zijn Mick Harren, Wesley Blok, Danny Nicolay en Hans Merx. Een andere geïnteresseerde is Dries Roelvink. Hij heeft even getwijfeld maar zich vrijdag toch aangemeld. Het is bekend dat Roelvink al jaren droomt van een uitverkochte Arena op te treden. Wordt hij de vijfde Topper, dan zal zijn droom in vervulling komen.

Het is alleen de vraag of de huidige Toppers wel zitten te wachten op de komst van Dries Roelvink. In RTL boulevard reageerden ze niet erg enthousiast op de vraag of Roelvink bij hen paste.

Het is nog steeds mogelijk je aan te melden voor de Toppers. Op een speciale website kun je een video uploaden en bezoekers kunnen ook stemmen. De Toppers zelf zullen echter uiteindelijk de keuze maken voor de nieuwe Topper.

Afbeelding: Flickr account elpablo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018