Excite

Veel nieuwe spelletjes voor de PSP

Verschillende softwaregiganten hebben aangekondigd dat er nieuwe spellen komen voor de PlayStation Portable. Sluipmoordenaar of rocker, binnenkort is het allemaal binnen handbereik op de PSP. Zowel Electronic Arts als Ubisoft, grote jongens in de wereld van de gamedeveloping-wereld, hebben verklapt met speciale edities van bekende spellen voor de kleine PlayStation Portable te komen.

Electronic Arts brengt muziekspel op de markt

Electronic Arts verkondigde met een portable versie te komen van het spel Rock Star. Het krijgt de titel Rock Star: Unplugged. Hoe de besturing van het spel gaat werken op de PSP is nog onduidelijk. Wel is bekend dat er online allerlei extra muziek voor kan worden aangeschaft. Dat dan weer wel. Wanneer Rock Star: Unplugged precies uitkomt voor de PSP is nog niet bekend.

Ubisoft komt met twee bundels

Ubisoft brengt twee speciale PlayStation Portable-bundels op de markt. De Amerikaanse markt, wel te verstaan. De ene bundel bestaat uit het spel Assassin's Creed samen met een PlayStation Portable. De andere bundel bevat ook een PSP, maar dan met een spel van Hannah Montanah. Of de bundels ook op de Europese markt uitkomen, is nog niet bekend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020