Excite

Veertienjarige jongen blijkt vader te zijn van baby

In februari was bekend geworden dat de vijftienjarige Chantelle Steadman was bevallen van een jongetje. De baby werd meteen wereldberoemd, omdat de vermoedelijke vader slechts dertien jaar oud was en een nogal kinderlijk uiterlijk had. Nu is er een DNA-test gedaan en de echte vader blijkt veertien te zijn.

In eerste instantie werd gedacht dat de dertienjarige Alfie Patten de vader was. Toen bleek echter dat de kersverse moeder Chantelle Steadman, ondanks haar jonge leeftijd, met vijf verschillende jongens naar bed was geweest. Daarom werd er besloten om een DNA-test te doen om erachter te komen wie de echte vader is.

De uitslag van de DNA-test is nu eindelijk bekend. De vader blijkt Tyler Barker te zijn, die slechts een jaar ouder is dan Alfie Patten. In een interview met het Britse dagblad The Sun zei hij dat dacht dat Chantelle altijd een morning-after-pill slikte. Ook zei hij: ‘Seks met haar was de grootste vergissing in mijn leven.’ De vader van Tyler beschuldigt Chantelle Steadman er tevens van dat ze Tyler dronken heeft gevoerd voordat ze seks met hem had.

De baby van Chantelle Steadman kwam al veel in het nieuws. In Engeland was er veel ophef over de pasgeboren baby.

Afbeelding: globo.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020