Excite

Veiling van Michael Jackson gaat niet door

Michael Jackson zit in geldnood. En dus gaat hij de wereld rond met een nieuwe, extravagante show. Wat hij ook gaat doen is zijn spullen verkopen. O nee, toch niet. O ja, toch wel. Nee, toch niet. Dat is in het kort het verhaal van de veiling die tien miljoen dollar op moest brengen voor Wacko Jacko.

Een hoop kitscherig gedoe en de toegangspoort naar Neverland, daar kwam de veiling van Michael Jackson's inboedel ongeveer op neer. Alleen hij besloot op het laatste moment toch niet zijn prullaria te willen verkopen. Maar een rechter zei dat hij moest. Waarop de King of Pop met het veilinghuis tot een overeenstemming kwam om het toch maar niet te doen. Michael Jackson maakt er weer een lekker warrig verhaal van, dus.

Wat wel doorgang vindt is de tentoonstelling die vooraf ging aan de veiling. Tot 25 april zijn een aantal zaken die Michael Jackson onbetaalbaar en onvervangbaar vind terug te bezichtigen. Daarna gaan ze weer terug naar de eigenaar zelf. Dat is inclusief de witte handschoentjes uit de videoclip van Billy Jean. Zucht, dat waren nog de mooie tijden...

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018