Excite

Verhaal botoxkindje blijkt verzonnen

De Britse tabloids zijn ontzettend leuk om te lezen. Ze staan vol sappige verhalen over beroemdheden en spectaculaire verhalen over gewone mensen. Maar als krant zijn ze niet erg betrouwbaar. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het verhaal over het achtjarige Amerikaanse meisje dat van haar moeder Botoxinjecties zou krijgen. Dat is namelijk volledig verzonnen.

Dat vertelde de moeder uit het verhaal zelf. Sheena Upton, zoals de vrouw in werkelijkheid heet, bekent aan de Britse krant The Daily Mail dat ze betaald heeft gekregen om het ongeloofwaardige verhaal te verkondigen. Ze deed haar verhaal bij The Sun en bij het Amerikaanse ochtendprogramma Good Morning America.

Maar The Sun zou vals spel hebben gespeeld door Upton te betalen voor haar getuigenis. "Ik kreeg van tevoren een verhaal toegestuurd met een script hoe ik me tijdens het interview moest gedragen. Eigenlijk heb ik mijn dochter nooit met Botox behandeld," aldus Upton.

Direct nadat het interview in The Sun verscheen, onthief de Amerikaanse kinderbescherming Upton van de voogdij over haar kind. Volgens de leugenachtige moeder zouden medici kunnen onderbouwen dat haar dochtertje inderdaad nooit is behandeld met Botox. The Sun claimt niet van het bedrog op de hoogte te zijn geweest.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Vancouver Laser & Skincare Centre

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020