Excite

Verkoop naaktfoto's Carla Bruni morgen in Berlijn

Frankrijk is helemaal weg van een nieuwe naaktfoto van presidentsvrouw Carla Bruni. Het kunstwerk zal 29 mei in Berlijn per opbod verkocht worden. In april 2008 gingen ook foto's van Carla Bruni onder de hamer.

Bekijk hier meer foto's

De foto's van vorig jaar, gemaakt door Michel Comte, leverden meer dan 90.000 dollar op. De startprijs voor deze zwart-witfoto van Carla Bruni zal 3500 euro bedragen. Het gaat om de laatste van 10 genummerde exemplaren van fotografe Pamela Hanson. De titel van het werk is "Carla Bruni au lit", of "Carla Bruni in bed". Het werd in 1994 gemaakt. Carla Bruni was toen 26 jaar. Op de foto ligt ze inderdaad tussen wat verfrommelde lakens, wat het geheel dromerig laat overkomen. In die tijd had de huidige echtgenoot van president Sarkozy nog een relatie met Mick Jagger.

Nicholas Sarkozy heeft in een interview laten weten dat hij echt geen problemen heeft met de verkoop van naaktfoto's van zijn vrouw. Alle foto's werden immers gemaakt als kunstwerk, er is niets vulgairs aan. Volgens de Franse president is Carla Bruni is een mooie vrouw, fotogeniek, en zijn de foto's uiterst professioneel.

Afbeelding: staragora.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020