Excite

Verloren hond na vijf jaar terug

Honden zijn, als je lief voor ze bent, je beste vriend. Zo ook Prince. Het witharige beestje vond zijn eigenares terug, nadat hij vijf jaar geleden verdwenen was.

Het overkwam Maryn Carillo, uit het Californische Delano. Wat het verhaal nog frappanter maakt, is dat Delano sinds de verdwijning van Prince vier keer verhuisd is. Wel in hetzelfde stadje, dat wel.

Prince verdween in 2006, toen Carillo nog een tiener was. Het beestje liep weg toen ze nog bij haar moeder woonde. Inmiddels is Carillo getrouwd en heeft een baan. Daarnaast is ze de moeder van de twee kinderen.

Tot haar grote verbazing vond ze de Shitzu (ja, zo heten ze echt) gisteren op de stoep voor haar huis. Het dier is wat viezer geworden en heeft een bollere toet. Toch is Carillo ervan overtuigd dat het haar Prince is.

Toen ze Prince voor de deur zag zitten, was ze wel enigszins in de war. ‘Ik was vooral bang omdat ik dacht dat ik hallucineerde. Ik was ervan overtuigd dat iemand een grap met me uithaalde.’

Carillo liet het hondje de nacht buiten doorbrengen, maar hij week niet van het huis. Inmiddels hebben haar twee zoontjes de hond in hun hart gesloten.

Afbeelding: Flickr, gebruiker connermajick-e

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020