Excite

Vermiste meisjes Livia en Alessia (6) vermoord

De twee meisjes die vermist zijn geraakt nadat hun vader ze bij hun moeder heeft weggehaald, leven niet meer. De man haalde de meisjes op en pleegde daarna zelfmoord. In een brief blijkt hij bekend te hebben dat hij ook zijn dochtertjes Alessia en Livia van het leven heeft beroofd.

In zijn brief schreef de man, Matthias Schepp, onder meer dat de meisjes niet geleden hebben. De brief zou gedateerd zijn op 3 februari, dezelfde dag waarop hij zelfmoord pleegde. De meisjes waren al een paar dagen niet gesignaleerd. Ze waren het laatst gezien op een veerboot naar Corsica, samen met hun vader. De vader werd door ooggetuigen ook op een terugvaart geplaatst, maar de meisjes zouden daar al niet meer bij zijn geweest. De man gooide zichzelf later voor de trein.

In de brief zou Schepp uitvoerig hebben laten weten hoe hij te werk zou gaan. Het was zijn plan om eerst zijn meisjes te vermoorden en daarna zichzelf. De politie heeft inmiddels ontdekt dat Schepp al veel informatie op had gezocht over het plegen van zelfmoord, maar ook over wapens en bijvoorbeeld vergiftiging.

Volgens de familie van de moeder van de tweeling stond de man onder behandeling bij een psycholoog en had hij een gespleten persoonlijkheid. Die stoornis zou ook verantwoordelijk zijn voor de gruweldaden die hij gepleegd heeft. De lichamen van de meisjes zijn vooralsnog niet gevonden.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020