Excite

Vermoedelijke moordenaar Playmate dood gevonden

Ryan Jenkins, de man die waarschijnlijk zijn vrouw Jasmine Fiore heeft vermoord, is eindelijk terecht. Hij blijkt zichzelf te hebben opgehangen in een motel in Canada.

De man meldde bijna twee weken geleden de vermissing van de 28-jarige Jasmine bij de politie. De voormalige Playmate werd even daarna, op 15 augustus, dood gevonden in een koffer in een container in Californië. Haar moordenaar had haar vingertoppen afgesneden en tanden verwijderd om zo te voorkomen dat het model geïdentificeerd kon worden. Dankzij de unieke serienummers van haar borstimplantaten kon toch met zekerheid gesteld worden dat het hier om Fiore ging.

Al vrij snel werd haar man, Ryan Jenkins, aangemerkt als verdachte. Jenkins ontvluchtte namelijk direct na zijn melding het land. Lange tijd werd met man en macht naar Jenkins, die zelf bekend was geworden na zijn deelname aan de realityshow Megan Wants a Millionaire, gezocht. Jenkins onderhield via zijn uitgever contact met de politie, maar gaf zijn verblijfplaats niet prijs. Hij werd ontdekt door het motelpersoneel.

Het onderzoek naar zijn dood is nog in volle gang, maar men gaat er vanuit dat Jenkins zelfmoord heeft gepleegd. De twee waren nog niet zo lang geleden in Las Vegas getrouwd. In die korte tijd had Fiore al eerder te maken gehad met de agressieve kant van Jenkins: in December zou hij voor moeten komen voor het slaan van zijn vrouw. Daarnaast is Jenkins in januari 2007 al eens veroordeeld voor geweld.

Afbeelding: Miller/Getty, AP

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020