Excite

Vertrek Gordon bevestigd!

Deel 1: Geruchten over het vertrek van Gordon.

In de persverklaring die vandaag gegeven werd, gaf Gordon aan dat hij niet langer de creatieve kracht op kon brengen die nodig is voor zijn bijdrage aan de Toppers. Zo was hij naar eigen zeggen onder andere verantwoordelijk voor het feestgevoel, de wilde kleding en de entourage.

Dat Gordon zegt zelf uit de Toppers te stappen is op z’n minst opvallend te noemen, omdat hij eerder al aangaf dat hij helemaal niet weg wilde. Eerder gingen al geruchten dat hij op zou moeten stappen, omdat hij niet langer in het concept van de Toppers paste. René Froger, de bedenker van de Toppers, vond het gedrag van Gordon niet passen bij de gezellige groep die hij zelf voor ogen had.

Gordon vertelt echter dat zijn besluit om op te stappen echt iets van het laatste moment is: de negatieve spiraal waar de Toppers de afgelopen tijd in terecht zijn gekomen vormde voor hem de laatste druppel.

Of Gerard Joling de plaats van Gordon in zal nemen is nog niet duidelijk. Voor Gordon maakt het niet uit; hij heeft met veel plezier deel uitgemaakt van de groep en wenst zijn opvolger veel succes.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018