Excite

Verwarde clown verstoort uitzending DWDD

Eindelijk iemand met echt gevoel voor humor die een televisie-uitzending komt verstoren! Eerst was er de vegan-streaker die door Paul de Leeuw op zijn plaats werd gezet, en daarna de vervelende jongen die aan Paul Witteman vroeg waar het toilet was. Dinsdag werd de uitzending van De Wereld Draait Door verstoord; door een verwarde clown.

Zo leuk als Bassie was hij nog net niet, maar je kon zien dat de raddraaier moeite had gedaan voor zijn optreden. Clowns zijn helemaal terug en zo vlak voor carnaval is zijn optreden zeer goed getimed. De act duurde overigens maar heel kort. Twee bewakers grepen kordaat in en verwijderden de clown uit de studio. De perfecte verstoring van een televisie-programma eigenlijk.

Presentator Matthijs van Nieuwkerk had Martin Simek, die toch ook over clowneske trekjes beschikt, net bedankt voor zijn aanwezigheid toen de échte clown ten tonele verscheen. Gekleed in een zwart-wit pak en met een rode clownsneus op zijn gezicht stak de man van wal: 'Aap komt uit de mouw, ik gooi de kogel door de kerk,' sprak hij opgewekt.

Na nog enkele onverstaanbare woorden en hier en daar wat grapjes van de andere gasten ging Matthijs van Nieuwkerk verder met de show. Bekijk hieronder het gastoptreden van de verwarde clown.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018