Excite

Verwarring rondom naam Cheryl Cole

Arme Cheryl Cole. De Britse zangeres doet haar uiterste best om het te maken in het grote Amerika. Alleen jammer dat die stomme Amerikanen haar voortdurend verwarren met die andere zangeres, Sheryl Crow.

De laatste die het mis had, was actrice en zangeres Jennifer Hudson, die gisteren te zien was in de Britse versie van So You Think You Can Dance. Toen haar gevraagd werd wat ze vond van Cheryl, die ook in de jury zit van X-Factor, antwoordde ze: "Sheryl Crow?" Nadat ze gecorrigeerd werd, moest ze toegeven dat ze Cheryl totaal niet kent.

De 27-jarige Cheryl zit samen met Simon Cowell in de jury van de Amerikaanse editie van X-Factor. Ook de kandidaten die langs komen kennen Cheryl vaak niet. En fans van beiden zijn absoluut niet lief voor elkaar. Zo zei een supporter van Sheryl Crow op internet: "Het is een belediging voor een getalenteerd iemand als Sheryl om verward te worden met een draak als Cheryl."

Het zit er dik in dat Sheryl zich inderdaad beledigd voelt. Eerder liet ze zich namelijk allerminst flatteus uit over talentenshows op televisie. "Ze ondermijnen kunst en promoten commercialisatie," zo liet de Amerikaanse Crow destijds weten.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021