Excite

Verzoening Baas B en Lange Frans op komst

Ooit waren ze hartsvrienden, maar recent is het flink uit de klauwen gelopen tussen rappers Baas B en Lange Frans. De vriendin van laatstgenoemde ging zelfs met een pistool langs bij Baas B, omdat hij het echtpaar nog geld schuldig zou zijn. Maar wonder boven wonder lijkt het er toch op dat beide rappers binnenkort weer door één deur kunnen.

Dat zegt althans Daniëlle van Aalderen. Precies, de mevrouw die eerder nog met een pistool aan het zwaaien was. Volgens Daniëlle zijn de advocaten van Frans Frederiks (Lange Frans) en Bart Zeilstra (Baas B) nog steeds met elkaar aan het overleggen over het financiële conflict tussen de beide rappers.

Dat dit gaat lukken, daar heeft Daniëlle alle vertrouwen in. Ze denkt alleen niet dat het tot een hernieuwde artistieke samenwerking gaat komen. Daarvoor zou er teveel oud zeer zijn.

In oktober van vorig jaar stapte Daniëlle samen met haar moeder in een auto en reed naar Osdorp om eens een hartig woordje te gaan praten met Zeilstra. Volgens het liefje van Lange Frans zou Zeilstra namelijk verantwoordelijk zijn voor de financiële malaise van de lange rapper. De politie hield moeder en dochter aan en vonden een geladen pistool in de auto. Vreemd genoeg waren er geen vingerafdrukken van het tweetal op het wapen terug te vinden.

Afbeelding: Flickr, gebruiker FaceMePLS

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020