Excite

Victoria Beckham bang voor voetoperatie

Victoria Beckham is bang dat ze in de toekomst een keer onder het mes moet om haar voeten te laten opereren. De voetbalvrouw en fashionvedette loopt namelijk altijd op hoge hakken en heeft hierdoor knobbels op haar voeten gekregen.

De dokter heeft haar nu geadviseerd om een operatie uit te laten voeren, waarbij die knobbels verwijderd kunnen worden. Het logische gevolg hiervan is echter dat Victoria twee maanden niet op hakken zal kunnen lopen. Dit is echter onacceptabel voor Posh; ze heeft een hartgrondige hekel aan platte schoenen en wil hier zelfs dood liever niet op gevonden worden.

Aan ballerinaschoenen – die door veel andere celebs wel gedragen worden – heeft ze sowieso een hekel, tenzij ze door een ballerina gedragen worden. Bovendien kan ze hier helemaal niet op lopen. De operatie lijkt dus geen optie.

Daarom doet Victoria er op dit moment alles aan om een operatie te voorkomen. Zo sluit Victoria iedere dag af met haar voeten in een bak ijs en doet ze verschillende oefeningen die er wellicht voor kunnen zorgen dat een medische ingreep niet meer nodig is. Of dat gaat werken is nog maar de vraag; de knobbels zijn het gevolg van een vergroeid bot achter haar grote teen en als een bot eenmaal vergroeid is, is de kans dat dit vanzelf weer teruggroeit natuurlijk niet zo groot. Zien we Posh binnenkort toch een keer op lage schoenen, dan weten we tenminste hoe laat het is!

Afbeelding: Splash

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020