Excite

Victoria Beckham bevalt van dochtertje Harper Seven

Victoria Beckham is bevallen van haar eerste dochter. De vrouw van voetballegende David Beckham bracht haar vierde kind ter wereld via een keizersnede. Wat de Beckhams betreft is hun gezin met de komst van het meisje, dat Harper Seven genoemd wordt, nu compleet.

Al lange tijd werd gespeculeerd over de naam die het meisje zou krijgen. De Beckhams zouden zelf echter pas op het laatste moment beslist hebben en hun drie zoons, Brooklyn, Romeo en Cruz, zouden een doorslaggevende stem hebben gehad. Zij kozen voor de naam ‘Harper’, naar een karakter uit hun favoriete serie The Wizards of Waverly Place. Harper is ook een oude Engelse naam, iets dat Victoria weer erg aansprak. Het ‘Seven’ slaat onder meer op het rugnummer dat David droeg in zijn periode bij Manchester. Ook werd de baby iets na zevenen geboren in de zevende maand.

Omdat het meisje geboren werd in de Verenigde Staten, is ze eigenlijk Amerikaans. Ook daarom vond Victoria het belangrijk om haar een echte Engelse naam te geven.

Victoria en David hebben nu vier kinderen. Ze trouwden in 1999 met elkaar en hebben na een lange tijd in Engeland de stap genomen om te verhuizen naar de Verenigde Staten. Inmiddels wonen ze al enige tijd in Los Angeles, daar speelt David namelijk bij LA Galaxy.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020