Excite

Victoria Beckham blijft slank tijdens zwangerschap

Een zwangerschap leidt uiteindelijk tot iets ontzettend leuks. Alleen jammer dat je er zo dik van wordt. Dat moet ook Victoria Beckham gedacht hebben, want de voetbalvrouw heeft haar stinkende best gedaan om slank te blijven tijdens haar zwangerschap. En met resultaat.

Het geheim van Victoria is haar lichaamsstyliste Rachel Zoe. Zij zocht de 36-jarige ex-Spice Girl regelmatig op, en dat kan je zien. Of eigenlijk niet, want je ziet bijna niet dat Victoria zwanger is.

Rachel heeft ervaring met het stylen van dunne dames. De 39-jarige Amerikaanse werd bekend als stylist van onder meer Nicole Richie en Keira Knightley. Wat betreft slank zwanger zijn, gaf ze zelf het goede voorbeeld. Ze beviel in maart van haar eerste baby, maar kwam volgens vriendinnen tijdens de zwangerschap bijna niets aan. Ze mag zich dan ook met recht een expert op dat gebied noemen.

De pondjes vliegen er bij Victoria dus niet aan dankzij het gezonde voedsel dat haar styliste haar voorschotelt. Maar volgens insiders heeft de zwangerschap wel degelijk effect op haar hormonen. Zo zou ze haar man David Beckham en haar personeel voortdurend om de kleinste dingetjes afsnauwen. Wel is ze zo lief om een paar uurtjes later haar excuses aan te bieden.

Overigens heeft ook Victoria de nodige ervaring met zwangerschappen. Victoria en David hebben namelijk al drie kinderen samen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jingdianmeinv3

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020