Excite

Victoria Beckham geeft borstvergroting toe

De aap is eindelijk uit de mouw: de imposante boezem van de graatmagere Victoria Beckham was niet puur natuur. De voormalige Spice Girl, die nu als modeontwerpster aan de weg timmert, onthulde de waarheid over haar borsten in een interview met de Britse Vogue.

Beckham had haar grote borsten zelfs een naam gegeven: ze noemde ze haar ‘torpedo bazooka’s’. Inmiddels heeft ze de implantaten laten verwijderen, en is ze van een riante cup DD terug naar een A-cupje gegaan. Beckham deed haar onthulling per ongeluk: toen haar gevraagd werd naar haar wisselende cupmaten antwoordde Becks dat haar grote borsten ‘verdwenen’ waren.

Nadat ze besefte dat ze zich versproken had, hield Posh haar lippen angstvallig op elkaar. De interviewster wilde graag nog even op het onderwerp doorgaan, maar kreeg niets meer van haar los.

Het gerucht dat Beckham haar borsten in 2000 had laten vergroten, en vervolgens in 2009 weer had laten verkleinen, ging al jaren. Tot nu toe wilde ze de verhalen echter nooit bevestigen. Als lid van de Spice Girls was haar voorgevel minimaal. Daarna waren haar borsten ineens gaan ‘groeien’.

Aankomende lente zal Beckham in Londen doorbrengen, om te werken aan haar nieuwe collectie. Ze realiseert zich dat de modewereld nogal sceptisch is over haar ontwerptalent, maar laat zich daar niet door uit het veld slaan: ‘Ik ben me er zeer van bewust dat ik onderaan de ladder sta. Ik heb nog een lange, lange weg te gaan’.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jingdianmeinv

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020