Excite

Victoria Beckham is vrouw van het decennium

Vrouw van het decennium

Victoria Beckham heeft woensdag de Glamour award voor ‘vrouw van het decennium’ in ontvangst mogen nemen. Volgens de Britse Glamour heeft de ex-Spice Girl de afgelopen tien jaar een grote invloed gehad, vooral op het gebied van mode. Zo werkte ze onder meer voor Dolce & Gabbana, Rock & Republic en heeft ze natuurlijk haar eigen modelijn, die over de hele wereld een succes is.

Gezin en werk combineren

Victoria Beckham werd daarnaast geroemd voor haar talent om gezin en werk te combineren. Zo straalt ze een familie-georiënteerdheid uit, terwijl ze aan de andere kant een zakenvrouw is die zichzelf actief presenteert in de media. Daarnaast vond ze recentelijk de tijd voor een reünie met de Spice Girls, de meidenband die de carrière van de 39-jarige ontwerpster uiteindelijk startte. Victoria Beckham kreeg de onderscheiding in het bijzijn van onder anderen Kylie Minogue, Jessie J, Miranda Hart, Rita Ora en Daniel Radcliffe. Haar 14-jarige zoontje Brooklyn vergezelde zijn moeder naar het evenement.

Vrouwen ondersteunen

“Ik hou ervan om vrouwelijk te vieren. Girl Power,” zei Victoria in haar speech. “Het is fantastisch wanneer vrouwen andere vrouwen ondersteunen. We hebben meer vrouwen nodig die andere vrouwen aanmoedigen.”

Andere winnaars

De Glamour Awards had ook nog andere winnaars. Nicole Scherzinger werd gekozen als beste tv-persoonlijkheid vanwege haar rol als jurylid bij de Britse versie van X Factor. Rita Ora kreeg de prijs voor beste solo-artiest en Miranda Hart mocht de award voor beste scriptschrijfster ophalen. De lezers van het Britse tijdschrift Glamour verkozen de voormalige Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe tot Man van het Jaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020