Excite

Victoria Beckham vindt zichzelf gemiddeld

In een interview met het toonaangevende tijdschrift Harper’s Bazaar laat ex-Spice Girl Victoria Beckham weten dat ze zichzelf ziet als een gemiddelde vrouw. Daarom probeert de graatmagere Victoria haar ontwerpen op zichzelf uit: “We maken altijd grappen dat we een prachtig 17-jarig model hebben dat langer is dan 1,80 meter. Daarop zei ik OK, ik trek het zelf wel aan omdat ik voor de gemiddelde vrouw sta.”

Boze reacties

De opmerking van Victoria, ongetwijfeld goed bedoeld, maken nu veel reacties los. Het leven van Posh Spice is namelijk verre van gemiddeld. De ontwerpster staat bekend om haar jetsetleven met haar magere figuur, haar dure kledingsmaak en haar relatie met topvoetballer David Beckham. Bovendien ontwerpt ze kleding die niet te betalen is voor de gemiddelde Brit, ondanks dat ze volgens eigen zeggen de massa wil kunnen bedienen met haar jurkjes. Volgens dagblad de Telegraaf mag Posh zich wel iets meer verdiepen in de levens van de normale Britse vrouw als ze wil dat iedereen straks een ‘Beckham’ draagt.

Katie Price: Victoria heeft een zonnesteek

Katie Price, beter bekend als glamourmodel Jordan, reageert in haar column in The Sun op de uitspraken van Victoria: “Ik denk dat alle zonneschijn in Californië ervoor heeft gezorgd dat Posh seniel is geworden.” Katie weet dat maat 34 absoluut niet staat voor de gemiddelde vrouw: “De gemiddelde maat van Britse vrouwen is 44, omdat ze van cake en gebak houden. Ze kunnen helemaal geen Posh-jurk van 1000 pond (bijna 1200 euro) betalen, laat staan dat ze er in passen.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019