Excite

Victoria Koblenko mogelijk in Russische film

Victoria Koblenko is misschien binnenkort terug te zien in de Russische bioscoop. De actrice, die oorspronkelijk uit Oekraïne komt, is namelijk in de race voor een rol in een nieuwe film en mocht op uitnodiging van twee filmmakers een auditie doen.

Hiervoor verbleef de blondine een paar dagen in Moskou. Erg veel wilde Koblenko nog niet kwijt over de rol, want ze is nogal bijgelovig en is bang dat de rol sowieso aan haar neus voorbij gaat als ze er teveel over zegt. Het zou in ieder geval gaan om een liefdestragedie die zich afspeelt tijdens het einde van de jaren negentig, als in Rusland een bankencrisis is. Daarnaast zou een gedeelte van de film zich in New York afspelen, rondom de aanslagen drie jaar alter.

Victoria Koblenko speelde al eerder in films, maar werd vooral bekend door har rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hierin speelde ze van 2000 tot 2005. Vorig jaar zagen liefhebbers haar tijdelijk weer in die serie. Ook speelde ze al eerder in Russische producties: in 2007 speelde ze in een Russische remake van de Nederlandse serie De Erfenis. In 2008 ging ze wederom naar Moskou, om de twaalfdelige dramaserie Drie Gezusters op te nemen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker uitdragerij

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018