Excite

Victoria ontwerpt bruidsjurk Jennifer Aniston

Victoria Beckham heeft de eer om de bruidsjurk van Jennifer Aniston te ontwerpen. Dat blijkt uit geruchten over de grote dag van Jennifer Aniston en haar verloofde Justin Theroux. Victoria Beckham zou de strijd aan moeten gaan met ontwerpers Valentino en Carolina Herrera, die eveneens in de running zijn om Jennifers trouwjurk te maken.

Simpel en stijlvol

Volgens een insider in Now Magazine is Jennifer Aniston groot fan van de klassieke en elegante ontwerpen van Victoria. “Ze wil een simpele, maar stijlvolle jurk. En daar staat Victoria bekend om.” Ontwerper Reem Acra ontwierp eerder dit jaar al twee trouwjurken voor Aniston, maar sloeg wat betreft een simpel model behoorlijk de plank mis. Bij Victoria Beckham denkt Jennifer meer kans van slagen te hebben.

Jurk Angelina Jolie

Victoria Beckham leek even in de race te zijn om voor de bruid van Jennifers ex een jurk te ontwerpen. Angelina Jolie en Brad Pitt stappen namelijk ook in het huwelijksbootje. Helaas voor ‘Posh Spice’ is de kans groot dat Jolie in een bruidsjurk van Versace zal trouwen, haar vaste modehuis. Desondanks noemt Beckham haar klus “een grote eer.” Heel Hollywood zal de jurk te zien krijgen. “Hierdoor zal Victoria aan de top van de mode-elite komen te staan,” aldus een bron.

Verloving

Jennifer Aniston (42) en Justin Theroux (41) hebben ruim een jaar een relatie. Justin ging twee weken geleden tijdens zijn verjaardag op zijn knieën voor de actrice. Justins manager verklaarde hierover: “Justin had vrijdag een geweldige verjaardag. Hij kreeg het mooist denkbare cadeau toen Jennifer zijn huwelijksaanzoek accepteerde.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021