Excite

Victoria’s Secret komt met nieuwste bikinicollectie

Heb je altijd al willen lijken op Adriana Lima of Alessandra Ambrosio? Dan kun je nu je kans grijpen. Victoria’s Secret – waaraan deze twee topmodellen verbonden zijn als Angels – komt met haar nieuwste bikinicollectie, die geshowd wordt door Adriana, Alessandra en hun collega’s Lily Alridge en Candice Swanepoel.

De bikini’s zijn bijzonder vrouwelijk en zijn er duidelijk op gericht vrouwen ook dat gevoel te geven. De foto’s voor de nieuwe collectie werden gemaakt op de Turks- en Caicoseilanden. De modellen hebben een filmpje gemaakt om te laten zien hoe het er achter de schermen aan toe ging.

De collectie bestaat uit veel spannende stukken die ervoor zorgen dat je vrouwelijke vormen nog beter benadrukt worden. Volgens de modellen geven de bikini’s je de kans om ongegeneerd sexy te zijn en helpen ze je om volledig gebruik te maken van je vrouwelijkheid. Hiervoor is de pasvorm belangrijk; je moet je zelfverzekerd kunnen voelen en dat lukt alleen als je iets draagt dat je ook goed past.

De modellen hebben zelf een aantal voorbeelden van vrouwen die ze bewonderen en die wat hen betreft echte ‘bombshells’ zijn: Farrah Fawcett en Brigitte Bardot bijvoorbeeld. Wie zelf deze zomer ook wil transformeren in een ware seksbom, koopt ook een bikini van Victoria’s Secret. Dat moet wel online, want het merk heeft nog geen winkels in Nederland.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021