Excite

Victoria's Secret lingerieshow op Net 5

  • © Getty Images
Zet het vast in je agenda: op 15 december wordt de lingerieshow van Victoria's Secret uitgezonden op Net 5. Deze extravagante lingerieshow, Victoria's Secret Fashion Show, is inmiddels wereldberoemd. Ook ons eigen topmodel Doutzen Kroes loopt natuurlijk weer mee. Naast Doutzen doen ook andere topmodellen als Adriana Lima, Behati Prinsloo, Karlie Kloss, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio en Lily Alridge mee.

Doutzen doet voor de 7e keer mee aan deze beroemde show. Eind juli beviel het topmodel nog van haar tweede kindje, maar inmiddels is ze weer helemaal in topvorm. Dat moet ook wel; aan deze show doen namelijk alleen de écht grote modellen mee. In het verleden waren dat onder meer Frederique van der Wal, Tyra Banks, Helena Christensen, Laetitia Casta, Karen Mulder, Eva Herzigová, Heidi Klum en Gisele Bündchen.

Hoewel alle modellen prachtige lingerie dragen, is het topstuk van de avond toch de Fantasy Bra. Deze beha wordt vanaf 2001 door één van de modellen in de show gedragen en heeft meestal een prijskaartje van verschillende miljoenen dollars. In 2014 worden er waarschijnlijk twee Fantasy Bra's gedragen, door Alessandra Ambrosio en Adriana Lima.

De Victoria's Secret Fashion Show 2014 vindt plaats op 2 december in Londen. Op 15 december om 22:30 is hij te bekijken via Net 5. Het is nog niet bekend of de show op tv dit keer ook door Doutzen gepresenteerd wordt, net als het geval was met de Victoria's Secret Fashion Show 2013.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021