Excite

Victoria’s Secret vernietigt teruggebrachte artikelen

Victoria’s Secret staat weer eens in het middelpunt van de belangstelling en dat heeft helemaal niets te maken met een nieuwe show of de bloedmooie modellen, maar met hun retourbeleid. Een klant bracht een ongedragen trainingsbroek terug naar de winkel en die werd vervolgens voor haar neus kapot geknipt.

Het ging om een trainingsbroek van $70 dollar waar helemaal niets aan mankeerde. Nadat de dame achter de kassa de klant het geld terug had gegeven, knipte ze de broek kapot. De klant reageerde hierop geschokt en gaf aan dat er echt niets aan de hand was met de broek. De winkeldame gaf toen aan dat ze dat wist, maar dat het nu eenmaal het beleid van de winkel was.

Nadat contact op werd genomen met het hoofdkantoor, bleek inderdaad dat het bedrijf sommige kledingstukken die terug zijn gebracht kapot knipte, zodat ze niet opnieuw verkocht konden worden. Het maakte daarvoor niet uit in welke staat ze verkeerden. Het was echter niet de bedoeling dat de winkelbediende dit in aanwezigheid van de klant deed; deze had dit juist achter de schermen moeten doen.

Het is erg opvallend dat juist Victoria’s Secret zulke verregaande maatregelen neemt. Het bedrijf kwam namelijk vorig jaar nog in het nieuws, omdat ze geretourneerde onderbroeken had verkocht die duidelijk al gedragen waren.

Afbeelding: Flickr account Datz.ro

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021