Excite

Vier jaar gevangenis voor Paris Hilton?

Paris Hilton doet redelijk ontspannen over haar laatste arrestatie, maar de hotelerfgename kan wel eens een straf van maar liefst vier jaar boven het hoofd hangen. Zoveel staat er namelijk op drugsbezit.

Paris werd onlangs gearresteerd toen bleek dat zij cocaïne bij zich had. Volgens Paris was de coke niet van haar en was alleen de inhoud van het tasje – met uitzondering van de drugs – van haar en niet de tas zelf. Volgens de erfgename zou de tas ook helemaal niet van haar kunnen zijn, want het was er eentje van een gewoon merk en daar loopt zij natuurlijk niet mee.

Hoewel Paris inmiddels weer op vrije voeten is, zal ze zich nog wel voor de rechter moeten verantwoorden. Die kan haar vervolgens een gevangenisstraf van één tot vier jaar opleggen. Bovendien zal ze dan een boete moeten betalen. Paris heeft al eens in de gevangenis gezeten; toen ze onder invloed en zonder geldig rijbewijs gereden had, werd ze veroordeeld tot anderhalve maand cel. Daarvan zat ze uiteindelijk maar 23 dagen uit.

Volgens ingewijden is Paris echter niet zo onschuldig als zij voor doet komen. Ze zou regelmatig drugs op zak hebben en inmiddels gespecialiseerd zijn in het verbergen van cocaïne. Het zou haar zelfs gelukt zijn om drugs mee het vliegtuig in te smokkelen. Paris zelf wil hier niets over kwijt. Zij geeft aan helemaal niets met drugs te maken te hebben of te hebben gehad.

Afbeelding: Flickr account hugo971

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021