Excite

Vind je weg dankzij live video op de iphone

Wil je snel weten waar je bent en hoe je ergens kunt komen? Dan kan het handig zijn om een iPhone aan te schaffen. Daar is nu namelijk een nieuw stukje software voor gemaakt dat je door middel van live videobeelden helpt om de juiste weg te vinden!

Als je in een onbekende stad of misschien zelfs een onbekend land rondloopt, dan kun je snel verdwalen. Om dan de juiste weg weer terug te vinden is niet alleen lastig; het kan je ook nog een hoop stress opleveren. Daaraan maakt de iPhone 3GS software een einde. Dankzij de ingebouwde video en de GPS sensoren van de iPhone kan de software in realtime beelden weergeven waar je bent en waar je naar toe moet.

De software zorgt voor een levensecht beeld: als jij beweegt, dan beweegt je beeld mee. Ben je benieuwd bij welk metrostation je in de buurt bent? Ook dat kun je met behulp van de software eenvoudig bekijken.

De nieuwe software zal waarschijnlijk vanaf volgende week verkrijgbaar zijn voor ongeveer €1,25. Volgens de ontwikkelaars van het programma voor de iPhone is dit dé ultieme reisgids die je helpt om meer uit iedere trip te halen. Naast de juiste weg wijzen, geeft de software je namelijk ook informatie over bijvoorbeeld bezienswaardigheden. Voor liefhebbers van gadgets is dit iets dat je zeker niet wilt missen!

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020