Excite

Vindt Sylvie de liefde bij Zlatan Ibrahimovic?

Twee dagen nadat bekend werd dat haar ex het met haar beste vriendin doet, brengt Evert Santegoeds het nieuws in de wereld dat Sylvie terug is bij voetballer Zlatan Ibrahimovic. Dat meldt de showbizzdeskundige vandaag in de radioshow van Edwin Evers. Volgens Santegoeds is het Ibrahimovic’ naam die nu “door het wereldje zoemt”. De Zweedse voetballer is een oud Ajax-ploeggenoot van Rafael van der Vaart.

Ibrahimovic woont in Parijs

De link werd gelegd, omdat Sylvie afgelopen tijd een aantal weekendjes in Parijs doorbracht. Ibrahimovic speelt in Parijs, en omdat de twee het al eerder aanlegden voldoet hij “aan het signalement”, vertelt Santegoeds. “Wanneer Raf het met een oude bekende aanlegt, dan kan Sylvie dat natuurlijk net zo goed doen.” Dinsdag werd al bekend dat Sylvie net als haar ex Rafael van der Vaart een nieuwe liefde zou hebben. Of het Zlatan Ibrahimovic is lijkt zeer onwaarschijnlijk, aangezien de voetballer gelukkig is getrouwd.

Sylvie bedroog Rafael met Ibrahimovic

Rafael van der Vaart en Zlatan Ibrahimovic kunnen elkaar overigens niet luchten of zien. De twee hadden een moeizame samenwerking bij Ajax, omdat Sylvie haar Rafael destijds bedrogen zou hebben met de Zweedse voetballer. Ibrahimovic schepte er vervolgens zoveel over op, dat Rafael van der Vaart het hem nu nog steeds kwalijk neemt.

Sabia Boulahrouz

Rafael van der Vaart en Sylvie Meis maakten in januari bekend te gaan scheiden. Maandag werd bekend dat Rafael een relatie heeft met Sabia Boulahrouz; de ex van voetballer Khalid Boulahrouz en beste vriendin van Sylvie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020