Excite

Vlaanderen krijgt eigen Oh Oh Cherso

De Vlaamse omroepen VTM en 2BE werken aan een eigen versie van Oh Oh Cherso en zoeken naar de Belgische equivalenten van Elize, Jokertje, Sterretje, Vincent, Kabouter, Matsoe Matsoe, Barbie en Little Princess.

De Belgische versie van Oh Oh Cherso zou binnenkort op de televisie moeten komen maar VTM-woordvoerster Sara Vercauteren houdt nog een slag om de arm. "Eyeworks moet eerst de juiste jongeren vinden. Dat is cruciaal om het programma te kunnen opstarten", aldus Vercauteren. Het is niet bekend of de audities voor de Vlaamse Oh Oh Cherso al zijn begonnen.

Voor de Nederlandse versie werden de acht deelnemers gezocht in Den Haag. Zij werden ondergebracht in een villa op het Griekse Chersonissos en gefilmd tijdens hun nachtelijke escapades. Voor de Belgische variant zou gezocht worden naar jongeren in Eeklo en Blankenberge, maar dat wil VTM niet bevestigen.

De Nederlandse versie van Oh Oh Cherso werd een groot succes. De Haagse jongeren trokken een groot tv-publiek en mochten tijdens het seizoen opdraven in diverse bekende talkshows, waaronder Jensen, de MaDiWoDo Vrijdagshow en De Wereld Draait Door. Afgelopen winter werden de jongeren naar Oostenrijk gestuurd om in het programma Oh Oh Tirol het skioord Kirchberg onveilig te maken.

Eyeworks komt in het najaar met een derde reeks van Oh Oh Cherso. Dan zullen de Haagse jongeren wederom naar Chersonissos worden gestuurd. Aanvankelijk leek de keuze te vallen op het Bulgaarse Sunny Beach, maar van die optie werd later alsnog afgestapt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018