Excite

Voetbalbabe uit de kleren als Paraguay wereldkampioen wordt

Ze is inmiddels misschien wel de beroemdste voetbalfan van het huidige WK. Linderiemodel Larissa Riquelme is namelijk groot fan van Paraguay en steekt dat niet onder stoelen of banken. Veel fotografen en cameramannen hebben de rondborstige Paraguaanse al ontdekt op de tribune. Haar foto's vliegen de wereld rond. Foto's van haar als fan van Paraguay, maar ook foto's uit haar modellenportfolio. Onwijs leuk natuurlijk en erg goed voor haar loopbaan. Bovendien zul je niemand geen man horen klagen over de aandacht voor de voetbalbabe.

Wij hebben misschien wel BavariaBabes, maar met Larissa Riquelme staat Paraguay toch een paar punten voor. Zeker als Paraguay wereldkampioen wordt. Het model heeft namelijk beloofd naakt door de straten te rennen als dat gebeurt. De kans is niet heel groot, maar het geeft de spelers van Paraguay natuurlijk de nodige motivatie. Ze weten wat er op het spel staat.

Bovendien is het een slimme zet van Riquelme. Nu krijgt Paraguay niet alleen de steun van inwoners van Paraguay, maar ook het mannelijke gedeelte van de wereld. Als ons land uiteindelijk van Paraguay verliest, wat in de finale zou moeten gebeuren, winnen we toch nog een beetje met de foto's van de naakte Riquelme.

Op dit moment staat Paraguay aan de vooravond van de belangrijke wedstrijd tegen Spanje. Een lastige tegenstander, die door veel kenners als favoriet voor de titel wordt gezien. Wij hopen dat de Spanjaarden net zo onder de indruk zijn van Larissa Riquelme als wij en expres de wedstrijd verliezen.

Overigens is het niet te hopen dat Argentinië kampioen wordt. Niet dat we het Messi niet gunnen, maar Diego Maradona heeft ook beloofd naakt door de straten te rennen als zijn land wereldkampioen wordt. Nu zal het qua rondborstigheid niet zo'n groot verschil zijn, maar toch zien wij liever Larissa Riquelme naakt.

Afbeelding: Larazon.es

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019