Excite

Vogelvereniging sluit deal met erotiekbeurs

Vogelliefhebbers, opgelet! Wie vol is op vogels én wel van een dagje uit houdt, kan een kaartje kopen voor Erotica 2010, een erotische beurs in Engeland. De Royal Society for the Protection of Birds heeft hier namelijk een podium afgehuurd, in de hoop zo meer donateurs aan te trekken.

Het publiek was nogal verrast door de aanwezigheid van de vereniging. Een vogelshow was niet het eerste dat zij verwacht hadden op de erotische beurs. Ook het personeel van de vereniging deed niets om de verwarring minder te maken; zij droegen shirts met teksten als ‘Als je ‘in to’ vogels bent, kom bij ons’ en ‘Kom in ons moerasland spelen’. Naast de stand van de vereniging konden mensen onder meer lingerie kopen.

Volgens de woordvoerder van de club, Nik Shelton, was het wel degelijk een slimme zet om op de erotiekbeurs te gaan staan. Volgens hem zijn de leden van de vereniging erg open-minded en kon hier een enorm publiek getrokken worden. Ook konden er een aantal nieuwe leden ingeschreven worden, iets dat toch het uiteindelijke doel was.

Ook voor wie niet van vogels houdt, is er op de beurs van alles te doen. Burlesk danseres Dita Von Teese trad zaterdag op in Londen en signeerde daar ook haar boek. Maandag was de laatste dag van de beurs, maar volgend jaar wordt deze waarschijnlijk weer georganiseerd.

Afbeelding: Flickr, gebruiker christian javan

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021