Excite

Volop audities voor ‘vijfde Topper’

Gordon, Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom zijn op zoek naar een vijfde topper en de kandidaten melden zich en masse aan. De een neemt zichzelf wat serieuzer dan de ander, terecht of onterecht.

Opvallend is dat veel potentiële toppers al behoorlijk bedreven zijn in het verzorgen van een echte showbizz outfit; een bijna echte Lee Towers wordt afgewisseld door kleurrijke travestieten.

Aanmelden kan nog steeds; daarvoor ga je naar www.5minuten.tv en kun je auditie doen. Je moet het wel opnemen tegen veel ander Nederlands talent, zoals Don Leon, John de Bever en Dries Roelvink; zij zien een plekje op het podium bij de Toppers ook wel zitten.

De eerste weekwinnaar is al bekend gemaakt en inmiddels is de tweede auditieronde begonnen. De kandidaten zijn niet alleen mannen; ook vrouwen doen een gooi naar het Topperschap. De eerste weekwinnaar is dan ook de 41-jarige Judith Peters uit Doesburg. Zij werd dit weekend al verrast met haar nominatie en staat dus in de finale. Ze kreeg alvast een aantal prijzen waarmee ze zich helemaal voor kan bereiden op de finale. Volgende week wordt er weer een nieuwe weekwinnaar uitgekozen.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018