Excite

Vorstelijk salaris voor Orlando Bloom

Peter Jackson keert met zijn nieuwe project The Hobbit terug naar Middle Earth. De film gaat wel iets afwijken van het wereldberoemde boek met dezelfde naam, waarop het gebaseerd is. Regisseur Jackson haalt namelijk zijn paradepaardjes van stal die in het boek helemaal niet voorkomen. Volgens de laatste geruchten maakt ook Orlando Bloom zijn opwachting als de elf Legolas.

Maar om een glimp van een Engelsman op te vangen moet je wel goed opletten. Bloom zou namelijk nog geen twee minuten in de film te zien zijn. Daar kom je je bed niet voor uit als topacteur, zou je denken. Nou, volgens het blog van Perez Hilton strijkt Legolas één miljoen dollar op voor zijn bijrol.

Voorlopig is de informatie nog niet bevestigd, maar in de wandelgangen worden ook de namen van Ian McKellen, Cate Blanchett en Elijah Wood genoemd als terugkerende acteurs. Of zij net zoveel gaan verdienen met een minimale inspanning als Orlando Bloom is niet bekend.

Het lijkt er overigens wel op dat Bloom wat lui is geworden door dit soort kleine klusjes. Bijna anderhalve week geleden kreeg de acteur samen met topmodel Miranda Kerr een zoon, maar het jongetje heeft nog steeds geen naam gekregen. Misschien is Legolas Bloom iets voor de spruit?

Afbeelding: Flickr, gebruiker schneewante

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020