Excite

Vriend Patricia Paay gewond tijdens vechtpartij

De vriend van Patricia Paay heeft het er maar druk mee. Toen Patricia op een terras wat wilde drinken, werd ze lastig gevallen door een groepje jongens. Haar vriend Nicky van Dam greep in en raakte op die manier betrokken bij een vechtpartij, waar hij een hoofdwond aan overhield.

Toen Nicky de tien jongens vroeg of ze op wilden houden met het lastig vallen van Patries, werd hij direct aangevallen. Hij werd geslagen met tafels en stoelen en kreeg uiteindelijk een flinke snee in zijn gezicht. Vervolgens maakte hij zich razendsnel uit de voeten door in een taxi te klimmen. Het is niet helemaal duidelijk of hij Patricia tijdens zijn vlucht meenam, of dat die achterbleef op het terras.

Het is niet de eerste keer dat Nicky verwikkeld raakt in een vechtpartij over Patricia. Vorig jaar maart zat hij met Patricia op een terras in Amsterdam, toen er ook iemand was die het nodig vond om vervelende opmerkingen over de diva te maken. Ook toen sloeg Van Dam er meteen op los en moesten omstanders ingrijpen.

Ook fotograaf Peter Smulders heeft nog een appeltje met Van Dam te schillen; hij claimde eerder dat Van Dam hem geschopt had en dreigde aangifte te doen.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020