Excite

Vriendin Emile Ratelband plotseling overleden

  • © Getty Images
De vriendin van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband, Gitta de Wit, is dit weekend plotseling in haar slaap overleden. De 45-jarige vrouw zou een hartstilstand hebben gehad. Ratelband was in Noorwegen toen hij het nieuws hoorde over zijn vriendin en is geschokt: "Het is niet te bevatten. Eindelijk had ook zij het geluk gevonden en wordt ze volkomen onverwacht uit het leven gerukt."

Volgens Ratelband was Gitta dat weekend op bezoek geweest bij vriendinnen in Den Bosch. Daarna was ze terug gegaan naar haar huis in Brasschaat in België, waar ze later overleden is. Voor Emile is het een ramp; hij is naar eigen zeggen echt zijn maatje kwijt. Gitta laat niet alleen Emile achter, maar ook haar 16-jarige zoon, die ze uit een andere relatie had. Daarnaast zijn ook Gitta's ouders nog in leven.

Gitta en Emile kwamen onlangs nog in het nieuws doordat ze meededen aan de VIP-versie van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw, waarbij Emile en oud-profvoetballer Glenn Helder van vrouw wisselden. Gitta trok voor deze show een week in bij de voetballer. In het dagelijks leven runt Gitta een uitzendbureau op de Antillen. De vrouw zou aanstaande woensdag haar 46e verjaardag hebben gevierd.

Hoewel het er sterk op lijkt dat Gitta is overleden aan de gevolgen van een hartstilstand, wordt er op dit moment sectie op haar lichaam verricht. Binnen een dag of twee zal de exacte oorzaak bekend worden. Of die ook naar buiten wordt gebracht is nog de vraag. Het lijkt er in ieder geval niet op dat er sprake is van een niet-natuurlijke doodsoorzaak.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020