Excite

Vriendin George Clooney uit kleren voor PETA

De vriendin van George Clooney, Elisabetta Canalis, is uit de kleren gegaan voor een campagne voor PETA. Elisabetta schaamt zich in het geheel niet voor haar foto’s, want ze heeft zelfs al toegestaan dat niet bewerkte beelden gepubliceerd werden.

Bovendien heeft PETA al een promotiefilmpje vrijgegeven, waarin veel te zien is van ‘behind the scenes’. Dit toont hoe de 32-jarige presentatrice uit de kleren gaat voor de bekende campagne ‘I’d rather go naked than wear fur’. Op een van de foto’s figureert zelfs een van de hondjes van Elisabetta. Veel andere bekendheden, waaronder Khloe Kardashian, hebben ook al meegedaan met deze campagne.

Elisabetta is haar hele leven al begaan met het lot van dieren, dat zou komen door haar jeugd. Toen ze klein was, zag ze eens een documentaire waarbij dieren vermoord werden en dat vond ze zo erg, dat ze op dat moment besloot om nooit bont te dragen.

Bij het grote publiek werd de Italiaanse presentatrice vooral bekend door haar relatie met George Clooney met wie ze nu twee jaar samen is. Ze heeft al wel aangegeven dat ze geen kinderen van hem hoeft. Voor Clooney geldt hetzelfde; hij vertelde eerder al dat hij helemaal niet hoeft te trouwen en ook niet te wachten op kinderen. Elisabetta is tevreden met haar status als ‘vriendin van’; dat werkt prima voor haar.

Afbeelding: Flickr account cstova

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020