Excite

Vriendje ex-Spice Girl opgepakt met drugs

Net nu Geri Halliwell – Ginger Spice – de liefde eindelijk weer gevonden heeft, pakken de donkere wolken zich boven haar lover samen. Henry Beckwith is namelijk gearresteerd vanwege drugsbezit.

De 31-jarige Beckwith werd in de buurt van de discotheek Raffles door agenten is opgepakt. Hij had toen cocaïne bij zich. De politie heeft eveneens bevestigd dat er een man van die leeftijd is opgepakt en dat de man wit poeder bij zich had. Volgens hen was Geri niet aanwezig bij het incident.

Het is bijzonder dat Beckwith drugs mee naar binnen nam in Raffles. De club is alleen toegankelijk voor leden en hanteert een streng drugsbeleid. Iedereen die binnen met drugs betrapt wordt, wordt direct geroyeerd.

Lang zal Beckwith waarschijnlijk niet achter de tralies hoeven te zitten. Hij komt uit een zeer welgestelde Britse familie, die ongetwijfeld over voldoende mogelijkheden beschikt om de jonge telg weer in vrijheid te stellen.

Geri heeft nog niet gereageerd op de ontwikkelingen. Zij is in ieder geval ontzettend verliefd op de 6 jaar jongere Beckwith en zou zelfs al trouwplannen met hem hebben gemaakt. Nu zegt dat in het geval van Geri niet direct alles; eerder had ze die plannen ook met de Italiaanse multimiljonair Fabrizio Politi. Die liet ze echter geheel onverwachts zitten. De voormalige Spice Girl is nooit eerder getrouwd geweest, maar heeft wel een dochtertje, Bluebell Madonna. Wie de vader van Bluebell is, is nooit bekend gemaakt. Vermoed wordt dat dat Sacha Gervasi is.

Afbeelding: Flickr account constance7

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020