Excite

Vriendje van Madonna mag niet telefoneren

Jesus Luz is het 22-jarig vriendje van popster Madonna. Maar wie intrekt bij de Queen of Pop moet zich aan een groot aantal regels houden. Eén van deze regels is dat de telefoon niet wordt opgenomen in het bijzijn van Madonna.

Jesus Luz en Madonna hebben hun eerste ruzie gehad. De ruzie ontstond toen het Braziliaanse model de telefoon opnam in het bijzijn van Madonna. Daar kan Madonna helemaal niet tegen en dat heeft ze ook al eens laten blijken tijdens een kerstdiner. Toen moest Jesus Luz zelfs zijn GSM inleveren. Een bron vertelt: ‘Ze vertelde hem doodleuk dat ze het onbeleefd vindt dat hij de telefoon opneemt terwijl hij in haar gezelschap is. Ze hadden een stevige ruzie, want Jesus gaf zich niet zomaar gewonnen.’

Het stel is nu met een compromis gekomen. Het model mag alleen zijn telefoon opnemen als het om iets dringends gaat. De familie van Jesus Luz heeft het erg te lijden met deze regels. Ze hebben hierdoor maar weinig contact met het model. Ze zeggen dat ze precies weten wanneer Jesus bij Madonna is, omdat er dan geen contact is.

Als Madonna zelf wordt gebeld, neemt ze wel gewoon op. Het maakt dan niets uit of er iemand in de buurt is of niet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020