Excite

Vrijgezelle mannen bang voor Kim Catrall

Samantha uit Sex and the City heeft in het echt heel wat meer moeite met de mannen dan in de serie. Actrice Kim Catrall, zoals ze echt heet, deed bij de talkshow van Ellen DeGeneres een boekje open over haar liefdesleven. Mannen schijnen nogal geïntimeerd te zijn door de rol die Kim Catrall in de serie speelde.

En dat maakt het er voor de 54-jarige vrijgezelle actrice niet makkelijker op. "Het is erg lastig," zei ze tegen Ellen DeGeneres. De talkshowhost antwoordde: "Het lijk mij inderdaad niet makkelijk, mannen zullen wel geïntimeerd zijn door jou." In de serie Sex and the City speelt Kim Catrall de mannenverslindster Samantha Jones. Maar dat is niet de enige reden dat ze de andere sekse afschrikt.

"Het schrijven van een boek over het vrouwelijk orgasme heeft mijn liefdesleven ook niet echt vooruitgeholpen," moest de actrice toegeven. "Mannen willen graag geloven dat ze alles beter weten, vooral op dat gebied." En dus struint de Amerikaanse nog steeds de vrijgezellenmarkt af, op zoek naar de ware. Maar ondertussen zit Kim allesbehalve stil.

Haar optreden bij Ellen DeGeneres was onderdeel van een tour langs allerlei programma's om een nieuwe film te promoten. Kim Catrall speelt namelijk in Meet Monica Velour. In die film gaat de tiener Tobe, gespeeld door Dustin Ingram, opzoek naar zijn heldin; een pornoster die haar faam vergaarde in de jaren '80. Die rol wordt uiteraard vertolkt door Kim Catrall. Weer een rol waarvan de vrijgezelle mannen 's nachts wakker zullen liggen dus.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020