Excite

Vrouw bedriegt echtgenoot met priester

De Peruaanse vrouw die haar man bedroog met haar priester, zal in het vervolg wel drie keer nadenken voor ze hetzelfde nog een keer doet. Haar man betrapte het tweetal in bed en maakte hier filmbeelden van. Die beelden speelde hij vervolgens door aan een televisiezender. Inmiddels zijn de uitspattingen van zijn echtgenote dan ook overal op internet te zien.

Voor de man kwam de affaire van zijn vrouw niet helemaal uit de lucht vallen. Hij had al langere tijd het vermoeden dat ze iets met de priester had. Omdat hij voor eens en voor altijd zeker wilde weten wat er nu echt aan de hand was, sloop hij – gewapend met een draaiende videocamera – de pastorie binnen. In het bed van de priester trof hij de twee aan. De man aarzelde niet en filmde het hele gebeuren.

De priester komt er al met al nog goed vanaf: hij erkent zijn fout, is niet echt blij met zijn nieuwe tv-carrière, maar hij heeft gewoon zijn baan nog. De vrouw komt er slechter vanaf. Zij raakte haar baan direct kwijt nadat ze op tv verscheen. Bovendien blijkt ze nu ook nog zwanger te zijn van de priester. Ze wil dan ook dat hij haar kind erkent, zodat hij in ieder geval nog bij kan dragen aan de opvoeding.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021