Excite

Vrouw doodgeschoten in hotel langs A4

On-Nederlandse taferelen in een Van der Valk hotel langs de A4. Rond half negen vanochtend werd een nog ongeïdentificeerde vrouw in de lobby doodgeschoten. De dader of daders zijn in onbekende richting weggevlucht. Over de aanleiding is niets bekend gemaakt.

De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld. In een verklaring zegt de directie van het hotel dat de daders van de schietpartij via een geavanceerd camerasysteem snel geïdentificeerd kunnen worden. Medewerkers zouden met gevaar voor eigen leven hebben getracht de schietpartij te voorkomen. Uiteraard liet de directie ook weten dat zij en het personeel het incident diep betreuren.

Ondanks het politieonderzoek blijft het hotel wel open voor gasten. Via de achteringang kunnen de mensen in en uit lopen zonder het onderzoek te verstoren.

Het bewuste Van der Valk hotel ligt op steenworp afstand van luchthaven Schiphol. In april 2009 werd er ook al een vrouw vermoord in hetzelfde hotel. In die zaak zijn uiteindelijk drie aanhoudingen verricht.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Javier Lastras

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020