Excite

Vrouw klaagt telefoonmaatschappij aan vanwege affaire

Het is nooit slim om vreemd te gaan. Meestal komt zoiets wel uit. Is het niet een bekende die het ziet of puur schuldgevoel waardoor daders over de brug komen, dan is het wel een creditcardrekening, een achtergelaten slipje of die ene blonde haar op de bank. Maar het is natuurlijk altijd dat bij een affaire slechts twee schuldigen zijn: degene die vreemd gaat en degene waarmee vreemd gegaan wordt. Het zou onzinnig zijn om een affaire aan andere externe factoren toe te wijzen. Dat is alleen maar blame-shifting die nergens op slaat. Toch probeert de 35-jarige Gabriella Nagy dat voor elkaar te krijgen. En ze gaat daarvoor erg ver.

Nagy had een leuk gezinnetje, met een fijne man en schattige kindertjes. Toch was de Canadese niet tevreden met haar situatie. Er ontstond een affaire, die ze angstvallig verborgen hield. Zo verborgen zelfs, dat ze de telefoonmaatschappij vroeg om haar telefoonrekening apart en op haar naam binnen te laten komen. Dit gebeurde echter niet, zodat de rekening binnen kwam met de gezamenlijke rekeningen voor televisie, internet en thuistelefoon. Haar man kreeg de rekening onder ogen, zag verdacht vaak hetzelfde nummer verschijnen en belde het op. De man aan de andere kant van de lijn biechte de affaire op.

Het resultaat was een echtscheiding. Nagy klaagt nu de telefoonmaatschappij aan vanwege inbreuk op haar privacy en het niet voldoen aan het contract. De maatschappij laat uiteraard weten niet verantwoordelijk te zijn voor de persoonlijke acties van haar klanten. Nagy gelooft echter dat ze een kans maakt en gaat door in de rechtszaak. Sterker nog, ze vraagt een schadevergoeding van zo'n 500.000 euro. Kortom, ze ging niet alleen willens en wetens vreemd, stelde om die reden onmogelijke eisen aan haar telefoonmaatschappij, maar wil nu ook nog eens voor haar eigen wandaad geld zien van een bedrijf dat er weinig aan kon doen. We zijn benieuwd naar de uitspraak...

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020