Excite

Vrouw plast jaar lang in schoonmoeders thee

  • © Getty Images
Een vrouw uit India is betrapt toen ze in de thee van haar schoonmoeder plaste. Bij navraag bleek dat ze dit al meer dan een jaar deed. Haar schoonmoeder is er niet zo blij mee en heeft inmiddels een rechtszaak tegen de vrouw aangespannen. De vrouw, Rekha Nagvanshi, was niet bij met het feit dat ze was uitgehuwelijkt aan haar man Deepak. Die behandelde haar als slaaf. Toen ze er genoeg van had, vertrok ze. Haar man smeekte haar echter om terug te komen voor hun dochter. Rekha kwam terug, maar op voorwaarde dat hij zou koken, haar voeten zou masseren en alle was zou doen.

Haar man stemde hiermee in, maar haar schoonouders waren helemaal niet blij met deze nieuwe afspraken. Zij meenden dat Rekha haar man juist behandelde als slaaf en klaagden daarover. Waarschijnlijk was dat voor Rekha de druppel die de emmer deed overlopen, en ze besloot zelf actie te ondernemen.

De schoonouders kwamen ongeveer twee keer per week bij Rekha op bezoek en elke keer kregen ze thee voorgeschoteld waarin Rekha geplast had. Haar schoonmoeder is stomverbaasd over de actie: "We wisten wel dat ze ons niet mocht, maar natuurlijk niet dat ze dit deed. Ze glimlachte altijd en bood ons thee aan, die we altijd accepteerden."

Toen de schoonmoeder van Rekha echter een keer een kijkje in de keuken nam, zag ze haar schoondochter in de theepot plassen, zo vertelt de 60-jarige vrouw. Toen bleek dat Rekha dit al meer dan een jaar deed. De actie was in ieder geval funest voor het huwelijk, want Rehka en Deepak wonen niet meer samen en de familie van de schoonmoeder heeft een rechtszaak aangespannen. Of de schoonmoeder ook daadwerkelijk iets heeft overgehouden aan het drinken van de urinethee is niet bekend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019