Excite

Vrouw Robbie Williams aangeklaagd voor seksuele intimidatie

  • © Getty Images
De 35-jarige Ayda Field, die getrouwd is met voormalig Take That-zanger Robbie Williams, is aangeklaagd wegens seksuele intimidatie. Zij zou haar voormalige assistent, Gilles De Bonfilhs, regelmatig en vooral ook stelselmatig seksueel geïntimideerd hebben. Heel lang heeft dit echter niet geduurd; hij begon zijn werk voor het stel eind vorig jaar en werd in januari van 2015 alweer ontslagen.

Het is niet helemaal duidelijk waar De Bonfilhs zijn ontslag aan te danken had, maar hij is er in ieder geval niet blij mee. Hij heeft een officiële aanklacht ingediend tegen Ayda en geeft aan dat hij tijdens zijn verblijf bij het gezin te maken heeft gehad met traumatiserende seksuele intimidatie. Dit zou vooral veroorzaakt zijn door Ayda, die regelmatig halfnaakt door het huis liep.

Daarnaast zou zij hem ongevraagd allerlei pikante details hebben verteld over haar seksleven met Robbie. Ook zou ze regelmatig hebben gevraagd hoe het met het seksleven van De Bonfilhs zat. Tot overmaat van ramp wilde Ayda ook nog steeds weten wat hij van haar lichaam vond, zo meldt Gilles. Hoewel vooral Ayda de boosdoener lijkt te zijn, heeft Gilles wel het stel aangeklaagd; Robbie is getrouwd met Ayda en daarmee ook min of meer verantwoordelijk voor haar gedrag.

De 41-jarige zanger en zijn vrouw hebben nog niet gereageerd op de aanklacht, maar volgens een bekende Amerikaanse entertainmentsite zal het behoorlijk moeilijk worden om de aanklacht te bewijzen. Robbie en Ayda zijn in 2010 na een relatie van drie jaar getrouwd en kregen in september 2012 en oktober 2014 twee kinderen. Het stel lijkt nog altijd gek op elkaar te zijn en Robbie plaatst regelmatig foto's van de twee in bed op bijvoorbeeld Instagram.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020