Excite

Vrouw Wayne Rooney mogelijk afgeperst

De vrouw van Manchester United-voetballer Wayne Rooney, Colleen, zou het slachtoffer geworden zijn van afpersingspraktijken. Twee mannen en één vrouw zijn opgepakt en inmiddels op borgtocht vrijgelaten, omdat ze gedreigd zouden hebben foto's van Rooney's dochter openbaar te maken.

Als de lezing klopt wilden de criminelen een aantal duizenden ponden ontvangen voor de foto's. Zou dat niet gebeuren werden de foto's van de 14-maanden oude Kai verkocht aan een aantal kranten.

De bewuste foto's zijn afkomstig van een camera die Colleen Rooney kwijt raakte toen ze in mei 2010 met manlief Wayne een concert van de Black Eyed Peas bezocht. De twee kamden de hele VIP sectie uit maar zagen de camera nergens. De hoop dat iemand het apparaat zou vinden en terug zou brengen bleek ijdel.

Een woordvoerder van de Engelse politie zei tegen The Sun het volgende: 'Op dit moment onderzoeken we een aanklacht van afpersing naar aanleiding van een incident dat ons in september 2010 gemeld werd. In dat kader zijn drie mensen, twee mannen en een vrouw, nu op borgtocht vrij in afwachting van het onderzoek.' Wanneer het tot een rechtszaak komt zal Colleen Rooney waarschijnlijk als getuige worden opgeroepen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker dullhunk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021