Excite

Vrouw zwanger van ‘Alien’-baby

Een Franse vrouw lijkt zwanger te zijn van een baby die zo uit de film ‘Alien’ zou kunnen komen. Waar je meestal moeite moet doen om de schopjes van een baby te voelen, zijn ze bij deze onbekende vrouw niet alleen voelbaar, maar zelfs zichtbaar. Het lijkt wel of haar baby probeert te ontsnappen uit haar buik. Haar buik verandert tijdens deze bewegingen volledig van vorm.

Zowel de ouders als buitenstaanders hebben geen idee wat hier aan de hand is. Sommigen moeten direct aan Alien denken, waarbij de aliens uit menselijke lichamen springen. Maar volgens een vroedvrouw in Oregon hoeft het stel zich nergens zorgen om te maken. Zij heeft dan wel nog nooit zo’n actieve baby gezien, maar zegt wel dat het normaal is dat baby’s bewegen. Dat is precies de reden waarom navelstrengen altijd zo gekruld zijn: baby’s gaan in de buik vaak op een soort ontdekkingstocht.

Dat dit bij de bewuste vrouw zo goed zichtbaar is, komt onder meer doordat de vrouw waarschijnlijk vrij dun is. Als iemand wat meer spek op de botten heeft, kun je dit veel minder goed zien. En op zich kan het ook een heel goed teken zijn: het feit dat een kind zo ontzettend actief is, betekent waarschijnlijk dat het goed gezond is. Daar kun je als ouders natuurlijk alleen maar blij mee zijn. Hieronder kun je de video bekijken met de uitzonderlijke beelden van het ongeboren kindje!

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018