Excite

Vrouwelijk dubbelganger van Justin Bieber

Justin Bieber is een enorme popster en vreselijk geliefd. Hij blijkt echter een dubbelganger te hebben: de 22 jarige Dani Shay. Ze heeft hetzelfde kapsel als Justin Bieber en ze is zelfs al op een website geplaatst met lesbische vrouwen die op de popster lijken. Mensen kunnen daar filmpjes uploaden en laten zien dat ze Justin Bieber niet zijn.

Dani Shay heeft een erg grappig liedje online geplaatst waarin ze duidelijk maakt dat ze ook niet begrijpt waarom ze zo op de tienerster lijkt. Het filmpje is een regelrechte hit en gaat heel het internet af. Dani heeft hetzelfde kapsel, maar zegt dat ze dit niet heeft vanwege de popster. Ze heeft het al jaren.

De tekst van het nummer is echt hilarisch en dit heeft waarschijnlijk mede te danken aan het grote succes van het filmpje. Veel mensen zien ook zeker de gelijkenis en dit maakt het des te leuker. Een citaat uit de tekst is: ‘You say its Bieber, you say its hot/ But let me tell you, no it's not. Am I on TV? Girl you playin'/ He looks just like me - what are you sayin' Het nummer heet What the Hell.

Justin Bieber is onlangs in Nederland geweest voor een uitverkocht concert. Ook zijn film Never Say Never doet het ontzettend goed en heeft al meer geld opgeleverd dan de film This is it van Michael Jackson. De zanger is voornamelijk geliefd bij tieners.

Afbeelding: Flickr account sheila

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018