Excite

Vrouwen jagen massaal op prins Harry

Tientallen vrouwen komen naar de Britse hoofdstad Londen met maar één doel: een prins aan de haak slaan. Aangezien William binnenkort gaat trouwen met Kate Middleton is prins Harry op dit moment de belangrijkste prooi. "Als Kate Middleton met een prins kan trouwen, dan moet het mij toch ook lukken?"

Volgens De Telegraaf zijn de ‘Harry Hunters’ makkelijk te herkennen, met hun hoge hakken, korte rokken en geblondeerde haren. De veelal Amerikaanse vrouwen kammen chique nachtclubs uit om de roodharige prins tegen het lijf te lopen en met een beetje geluk ook te versieren.

En de vrouwen pakken het groots aan. Zo waren de beslommeringen van 'Harry Hunter' Courtney Fleming te volgen in het Amerikaanse blad Newsweek. Voordat Courtney op pad ging, ploos ze eerst de bladen uit om te bekijken waar prins waarschijnlijk te vinden was. Uiteraard wordt ook de kledingkeuze op de jacht aangepast.

Taylor McKinley maakt het zo mogelijk nog bonter. De 21-jarige studente heeft de Britse royals lang bestudeerd. Op de middelbare school had ze zelfs geen dates, omdat ze wilde wachten op haar prins op het witte paard. Letterlijk.

Het is nog maar de vraag of Harry voor de tactieken en charmes van een 'Harry Hunter' gaat vallen. Het is immers wel heel vreemd om opgejaagd te worden door hordes Amerikaanse vrouwen. Aan de andere kant, Kate Middleton is niet van adel. Het kan dus wel.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Walking with the Wounded

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021