Excite

Waar zijn ze? De acteurs van Friends.

Afgelopen maandag hadden we breaking news uit de showbiz: de Friends-acteurs komen alle zes weer samen om een Friends-film te maken. Een onverwachte reünie waar veel mensen overal ter wereld erg blij mee zijn. Maar waar houden de acteurs zich tegenwoordig zoal mee bezig? Jennifer Anniston (Rachel) en David Schwimmer (Ross) zijn goed bezig als filmsterren, die staan nog redelijk in de spotlight. En de andere vier?

Matt LeBlanc (Joey) speelde een aantal seizoenen als Joey in de sitcom Joey. Hij kon zijn glansrol in Friends dus doorzetten in een eigen serie. Een heel groot succes werd de serie niet, maar het karakter van Joey gaat gewoon door. Van de BBC krijgt Matt LeBlanc een eigen serie, Episodes genaamd, waarin hij ook gewoon Joey kan spelen. In 2010 op BBC 2 in Nederland te zien.

Courteney Cox (Monica) speelt in de film Cougar Town, waarin zij vooral in lingerie te zien zal zijn. Ondanks haar leeftijd van 45 jaar ziet ze er nog steeds fantastisch uit! Lisa Kudrow (Phoebe) tot slot, heeft ook al in wat films gespeeld. Maar haar grootste succes van de laatste jaren kwam toen ze het beroemde nummer Smelly Cat zong tijdens een Goede Doelen Concert, als spontaan voorprogramma van Sheryl Crow. Zo blijkt maar weer dat de meeste Friends-acteurs toch vooral in hun Friends-tijd zullen blijven hangen. Maar dat vinden wij niet erg...

Afbeelding: Flickr, Hot Rod Homepage

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020