Excite

Waylon vreest terugval

Waylon kan niet met zekerheid zeggen dat hij nooit meer verslaafd zal raken aan drugs. Naar eigen zeggen is de zanger nog niet ver genoeg om dat volledig uit te kunnen sluiten. Een terugval behoort helaas nog steeds tot de mogelijkheden.

Dit vertelt Waylon in het programma De Wandeling, waar ook zijn ouders in voorkomen. Samen praten ze erg openhartig over de periode nadat Waylon een overdosis had genomen. Zijn moeder is erg duidelijk en geeft direct al aan dat je je kind niet in de steek laat. Zij en haar man gaven hun zoon een laatste kans. Met hun hulp wist Waylon in het ouderlijk huis af te kicken van zijn verslaving en zijn leven weer een beetje op de rit te krijgen.

Zijn carrière kreeg even later ook een flinke impuls, toen hij meedeed aan Holland’s Got Talent en onder meer een contract bij Motown scoorde. Waylon noemde dat de eerste kick na zijn verslaving. Verder vertelt hij dat hij zijn kicks tegenwoordig uit de liefde haalt; hij is namelijk stapelverliefd op Annemijn, redactrice bij het blad Jackie.

Tijdens het programma zingt Waylon speciaal voor zijn ouders het nummer ‘Clean’, dat ook op zijn nieuwe album staat. Hiermee wil hij hen bedanken voor de hulp die ze hem hebben gegeven tijdens zijn afkickperiode. Het nieuwe album van Waylon zal komend najaar voor het eerst aan het publiek gepresenteerd worden.

Afbeelding: Flickr account venster68

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018