Excite

Weer scheiding voor Larry King

Larry King gaat voor de achtste keer scheiden. Zijn vrouw Shawn Southwick wil van de oude talkshowhost af, omdat hij vreemd zou zijn gegaan met haar zus. Tijdens een confrontatie over deze situatie zijn beide echtelieden het huis uitgestormd en hebben ze hun scheidingsaanvraag ingediend.

Zowel Larry als Shawn gaven in hun aanvraag aan dat ze een scheiding wilden laten doorvoeren op grond van onoverbrugbare verschillen. De twee zijn zo’n 13 jaar getrouwd geweest en hebben twee zoons.

Voor Larry wordt het scheiden bijna routine. De man, die vooral bekend werd door Larry King Live bij de CNN, trouwde in totaal met zeven verschillende vrouwen. Met Alene Aknis stapte hij twee keer in het huwelijksbootje. Van haar scheidde hij ook twee keer.

Het leek erop dat het huwelijk met de 26 jaar jongere Shawn beter verliep. Zij hadden elkaar in minder goede tijden leren kennen, en traden in het ziekenhuis in het huwelijk, net voor King een spannende operatie zou ondergaan. Bovendien liet King een paar jaar terug nog drie huizen op naam van Shawn zetten, zodat hij haar kon laten zien dat hij het met haar meende.

Hoewel King heeft aangegeven dat hij wil dat de scheiding vredig verloopt en dat hij het beste wil voor zijn kinderen, heeft hij ook aan de rechter gevraagd of deze zijn toekomstige ex geen alimentatie wil toekennen.

Zijn vrouw kwam achter de affaire toen ze zijn creditcardrekeningen controleerde en daarop talloze cadeaus voor haar zus aantrof. Met name de diamanten ketting viel bij haar verkeerd; die had zij nooit van hem gehad.

Afbeelding: Flickr account cliff1066™

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020